hemma

Charmant nakenhund räddades till livet

Lady Stardust, hunden i artikeln

I går när jag tog en promenad mötte jag en charmant nakenhund med det ståtliga namnet Jeanne D’arc Lady Stardust. Hon satt med sin trevliga matte och njöt av solen på en bänk.

Hon höll upp ansiktet mot solen och slöt ögonen, precis som vi här i Sverige brukar göra efter en lång vinter.

Hunden lady stardust

Öronen står ut på sidorna, så det ser ut lite som om hon hade svansar på huvudet. Hennes matte berättade att hon var en avelstik som länge hade bott på en kennel och fött 16 valpar. Hennes valpar hade vunnit pris i tävlingar. Sen hade hon blivit köpt av en person som fått ändrade livsförhållanden och blivit tvungen att pendla och märkt att hunden inte kunde vara hemma ensam så länge. Lady Stardust skulle avlivas, men hennes nya matte fick reda på det genom en facebookgrupp, och kunde rädda henne. Det var en utomstående som träffade Lady Stardust på en promenad och skrev om det i den lokala facebookgruppen.

Det är en väldigt trevlig och snäll hund. Och ovanligt stabil och mogen. Kanske för att hon fött så många valpar och levat i många år som överhuvud i en hundflock. Enligt hennes nya matte blir alla som träffar henne förtjust i henne, och det kan man förstå! Hunden har nu både en ny husse och matte, och verkar trivas jättebra. Hon hade rosa glittrigt koppel och rosa dräkt. Efter att först fått tilltalsnamnet och smeknamnet Dusty, en förkortning av hennes långa, namn lystrar hon nu till det nya namnet Astrid hos sin nya familj.

Lady Stardust, hunden i artikeln
Lady Stardust stortrivs hos sin nya husse och matte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *