förvaring kläder och accessoarer

Finaste källarfyndet: Små gamla resväskor!

Min garderobsrensning går vidare. Och jag överdriver inte när jag säger att det är ett jättejobb!

Jag kom på att lägga alla klänningar i bomullstrikå som jag äger (massor av olika stilar och mönster) i en liten resväska på en hylla i garderoben.

Väldigt praktiskt eftersom en klänning är en enkel outfit, bara att ta på. Man öppnar den lilla väskan och har ett smörgåsbord av klänningar att välja mellan.

Mot hösten kan man fortfarande ha en del sommarklänningar tycker jag, tillsammans med tajts, samt jag hoppas på lite brittsommar. När det blir kallare kan man enkelt ta med klänningsväskan ned till källaren i stället om man inte använder dem.

Alla klänningar är nytvättade, steamade, och ihoprullade på Marie Condo-vis. Jag har också lagt i en bukett lavendel och några stavar med cederträ.

Om jag plötsligt måste flytta kortvarigt eller göra mer plats i garderoben är det enkelt. Man bara flyttar väskan När jag kom på hur mycket jag gillade idén med små resväskor på hyllor ville jag köpa en till. Jag började spana, och på Facebooks market-place dök det upp en annons med en loppis som sålde liknande för 200 sek styck.

Men stop och belägg! Hade jag inte redan en till?

Vilken lycka när jag hittade den i ett av mina källarförråd och kunde ta upp den idag! Denna vita (den översta på bilden nedan) har jag nog fyndat på nån bondloppis en gång för länge sen, tror jag? Eller kanske fått av nån släkting? Det är den ultimata spela- på- stan och sälja CD:s ur koffert- väskan. Med röd fint veckat foder inuti. Det är nog därför jag hållit fast vid den, även om jag under en period undrade varför jag behållit dessa små gamla resväskor. Men nu får den bli garderobsväska.

Jag har inte ännu bestämt vad jag ska ha i den. Kanske min samling med skärp? Eller t-shirts? Vi får se! I varje fall är jag väldigt glad över dessa små resväskor. Resväskor ser inte ut så här längre. Och det är det som är tjusningen.

DSC04393

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *