Ställen jag gillar

Indian streetfood och snäckhårspännen

Jag bestämde mig för att lämna tillbaks den rosa steamern trots allt, för den fungerade lite för dåligt, så jag åkte in till Drottninggatan igår. Juste av Mediamarkt att ha öppet köp. Det gick bra att lämna tillbaks den.

Men innan jag ens kommit fram till Mediamarkt fastnade jag för en blus på H&M som jag faktisk köpte. Jag har en annan blus i samma tyg som jag köpt för många år sen som jag tyvärr måste rensa ut för att jag gått upp i vikt.

Hade tänkt behålla den ändå för att jag gillade tyget så mycket, men nu kanske jag kan göra mig av med den eftersom jag har en annan i samma tyg?

Me
Jag i den nya blusen på Smedsuddsbadet.

Efter det promenerade jag vidare på Drottninggatan och njöt av att det var sommar. Jag blev hungrig och tog en bit på Indian streetfood. Ett litet ställe med jättegod indisk mat.

Indian streetfood Drottninggatan
Indian streetfood

Jag satte mig på uteserveringen och läste en intressant intervju med Veronica Di Maggio. I Nöjesguiden stod det också att Sartre erkänt på sin dödsbädd att han aldrig känt ångest. Han skrev bara om ångest för att det var en trend att alla talade om det just som han skrev sina böcker. Ganska intressant. (För den som inte vet kan jag berätta att Sartre blev känd just för att han skrivit om ångest, hur god källa Nöjesguiden är när det gäller Sartre vet jag inte, men jag hoppas på bra!).

Annat trivialt vetande Nöjesguiden förmedlade var att folk i Göteborg onanerar mest, följt av Malmö. Övriga Sverige kommer sen, och i Stockholm onanerar man minst av alla! Jag vet inte riktigt hur statistiken ska tolkas..

Drottningatan

Jag gick vidare och in i en affär. Kom inte ihåg vilken. Där såg jag snäckhårspännen som jag gillade, men jag köpte inget. (Cubus ser jag nu att det är, eftersom det står C på stället).

Earclips

Efter det gick jag till Smedusuddsbadet, för jag ville uppdatera den utvalda bilden från mitt inlägg tidigare i somras, med en högupplöst bild. Det var lite jobbigt för det var för mycket folk där, så jag tyckte inte det var så kul. Men jag fotade en del i vattnet och testade att fota människor jag inte kände, har inte gjort det så mycket förut.

Innan jag kom dit passerade jag föresten Fi i parken. De berättade att de hade nya partiledare, vilket jag inte hade koll på, visste inte ens vilka det var. Jag funderade på att bli medlem så frågade om de hade några flyers, men de hade inga! Bara melonbitar som de gav ut..

En sak jag inte visste om Fi som de berättade var att inte ens partiledarna får betalt. Det är därför de har tre stycken för alla måste ha andra jobb också. Ett bra sätt att undvika att karriärister tar över partiet, vilket verkar ha hänt med Miljöpartiet, men kanske ändå lite problematiskt.

Varför går det inte bättre för er? Frågade jag. De hade inget svar.

Fi
Fi

Men verkade…

Fi woman

glada ändå..

FI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *