hemma

Kylskåpskall fil och jordgubbar

Till lunch idag åt jag kylskåpskall fil med en skopa hampa-protein, jordgubbar och rågkusar med kaviar och ost. Mm..

Idag vaknade jag redan tjugo i sex (trots att jag vaknat fyra på natten dagen innan). Jag började med att dona i min lägenhet eftersom jag inte hade tålamod att försöka ligga kvar och somna.

Kreativ röra

Jag bar ner saker jag vill slippa se till källaren, och skrubbade hela badrummet med såpa och rotborste. Jag sorterade även linneskåpet. Jag är inte typen som stryker eller manglar (min mamma har lärt mig att man kan hänga tvätten riktigt rakt i stället och dra ut den, så slipper man stryka), men jag rensade lite där så det blev lite mer ordning.

Skönast var badrummet, nu är det så rent, det är en jätteskön känsla. Jag motstod lusten att börja sortera i källaren. I dag är en pangdag. En kanonsommardag. Definitivt inte en dag att tillbringa i källaren! Jag sorterade även lite lätt i garderoben. Jag har ju fått hit en massa kläder, som varit hos en bekant en tid, diverse spontanshoppade loppisfynd, men mina finaste klänningar ligger längst ned i nån kartong i källarförrådet. Idag hade jag på mig en klänning som känns ungefär som nått man slänger på sig när man ska jobba i trädgården (om man hade någon). Det är skönt när man går och skräpar eller städar. Jag ser redan lite piggare ut trots att jag inte sovit så mycket som jag behöver göra.

Me
Me
Me
myself
Me
and I!
My lunch today
Vilken lunch alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *