behind the scenes i bloggen Jag gillar hennes stil

Omplanterad blomma lyste upp min dag

Jag kämpar vidare med utmaningen att våga fota folks outfit. I går, när de här bilderna togs var jag på hugget. I dag såg jag hela tre personer som jag gärna hade fotat på Östermalm, (en tjej med en klänning som såg väldigt dyr ut var som tagen ur en modetidning, eller ännu finare) men jag hade en lite mer laid-back introvert dag.

Tyckte om denna kvinnas klänning från igår.

I like her clothes

Så härliga färger. Samtidigt tog en man bilder på mig, när jag fotade dem utan att jag visste det (se bilden ovan). Jag var inte beredd på att fotas den dan, var på väg till träningen och ville lämna huset så snabbt som möjligt. Jag var mer eller mindre medveten om att min outfit och allmänna styling var katastrof (jag har en sån sida också, även om jag även är klädtokig). Det bjuder jag på! Jag tycker att det är en kul dokumentär bild.

I like her clothes

Hennes sällskap såg också stilig ut. Hon ser så allvarlig ut här, jag sa bara att de var fina. Kanske tänker hon på sitt livs historia. Säkert har hon upplevt mycket. Hennes vackra dräkt lyste upp min dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *