Jag gillar hennes stil papegojor

Paula med gojan

Hallå hallå! Är det någon där ute som tittar på bloggar en söndagseftermiddag? Så kul att du tittade förbi, hoppas helgen hittills varit skön! Nu ska du få träffa Paula som jag råkade springa in i härom dagen.

Paula med gojan

Hon är en av mina första personer i serien ”jag gillar hennes stil”, där jag hade tänkt vara modig och be att få fota okända kvinnor jag ser på stan vars stil jag gillar. (Jag smygstartade lite i inlägget Min allra käraste syster där jag fotade en dam som jag såg i tunnelbanan).

Denna färgstarka kvinna heter Paula och säger att man kallar henne ”Paula med gojan”..

Paula med gojan

..eftersom hon har en papegoja som heter Pearl. Hon berättade att hon har en hel garderob med bara blommiga kläder, och en garderob bara med kläder med papegojmönster.

Paula med gojan

Den tropiska stilen är konsekvent genomförd med en liten väska med kaktus!

Paula med gojan

Och papegojringar! Det här är en särskilt dyr papegojsort som heter Pecan som kan kosta upp till 50.000 kr berättar Paula.

Paula med gojan

Den andra ringen är också en papegoja!

Paula med gojan

Papegojväska.

Paula med gojan

Byxdressen har hon sytt av lakan!

Paula med gojan
IMG-3348

Man kan gå och bada med Paula i detta reportage från SR. där hon tipsar om hur hon håller sig pigg och frisk (bra så här i Coronatider). Eller följa hennes instagram.

Följ min blogg med Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *