Månadens musikvideo

Premiär för Månadens musikvideo

Först ut i min serie ”månadens musikvideo” med artister jag vill lyfta fram är Aurora, morgon-rodnadens gudinna. Hon kommer till oss i skepnad av Venus, kärleksgudinnan. Med tanke på min förtjusning i allt med snäckor för närvarande så är det ju helt perfekt att hon framför sin sång ”Exist For Love” på ett snäckskal. Älskar videon!

Aurora får alltså vara vår Augusti-flicka här i bloggen. Jag har valt videon för att vi alla ska påminnas om att vi har en hel härlig sommarmånad kvar och att september också förhoppningsvis kan bli en fin månad! Och för att vi ska behålla den där varma känslan av sol och kärlek.

Om någon skulle ha missat det så är Aurora en norsk popartist som är ute i världen och sjunger sina sånger och möter en förtrollad publik internationellt. Jag blev särskilt förtjust när jag upptäckte denna sång som verkar ha en blandning av influenser från Sally Oldfield och gammal 30-tals-film-jazz.

Auroras karriär bubblade lite extra mycket just som Covid kom och borde rimligen ha påverkats ganska mycket av det. Men sist jag tittade till henne, i början av Covid fortsatte hon bara sprida sin kreativa och kärleksfulla energi, göra små projekt och stötta och tänka på andra artister och deras situation i Covid. Vilken tur att vi har Aurora!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *