hemma kläder och accessoarer Sverkers soptunna

Sämre tjejgrejer

blommig hammare

Bilden visar en blommig liten hammare som jag har i städskåpet. En kul grej tyckte jag, men givetvis är den lite sämre än en vanlig hammare, men jag använder den ändå, för den är fin.

Det jag undrar är varför ”tjejgrejer” alltid ska vara lite sämre? Varför går det inte att göra saker som är både tjejiga och riktigt bra?

Jag håller på och gör en garderobsrensning. Därför tvättar jag allt, och måste nu fixa så det inte är skrynkligt. Men jag gillar inte att stryka, så jag bestämde mig för att köpa en steamer, något jag drömt om att äga den sista tiden.

PHILIPS GC299/40 Handhållen steamer var den jag ville ha, för den är ljusrosa! Tyvärr har den fått lite sämre betyg för att vattenbehållaren är liten, och för att den inte steamar så effektivt. Så jag kollade också på en lila steamer som hade fått bättre betyg och hade högre watt/effekt.

Men jag köpte den rosa ändå, för jag ville helt enkelt ha en rosa. Ända sen man var liten flicka ville man alltid ha en rosa av allting, för en rosa är helt enkelt det finaste. Jag har försökt att växa ifrån det, men det är vad jag känner i själ och hjärta och därför bejakar jag det.

Det är kanske inte så konstigt. På 1700-talet var rosa en färg som kungligheter hade. Men nu är den liksom ett skämt och ”bara” något som små flickor gillar?

Nu undrar jag varför det inte går att göra riktigt bra rosa saker? Varför någonting inte kan få vara både finast och bäst? Det är något jag verkligen hoppas kommer i framtiden. Snart ska jag pröva min rosa steamer, vi får hoppas den funkar rättså bra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *